Panasonic telefooncentrales

Toonaangevende, innovatieve en wereldwijd erkende technologie

KX-NS700

Bedrijfscommunicatieoplossing

Lagere kosten. Grotere tevredenheid. Verbeterde efficiëntie.

  • Slim hybride PBX-systeem voor kleine en middelgrote bedrijven
  • Met uitbreidingseenheden uit te breiden van 6 tot 288 toestellen
  • Voordelige installatie en bediening
  • Ingebouwde toepassingen zoals een callcenteroplossing, een mobiele oplossing en voicemail

De KX-NS700-oplossing voor geïntegreerde communicatie is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven die vertrouwen op de reputatie van Panasonic op het gebied van technologie van kwaliteit, zonder dat ze een hoog budget hebben. Dit is een klein systeem waarmee ook grote groei in de toekomst kan worden beheerst.

De installatie en het onderhoud zijn eenvoudig, wat dit een voordelig legacy- en IP-communicatiesysteem maakt voor bedrijven met maximaal 250 gebruikers op één locatie. Het systeem kan flexibel worden geconfigureerd en uitgebreid en is daarmee het ideale alternatief voor cloudoplossingen.

Eén flexibel systeem. Meervoudige communicatiemogelijkheden.

Slim hybride systeem
Het systeem heeft voldoende capaciteit voor oudere en IP-poorten, evenals een activeringssleutel of uitbreidingskastje dat kan worden gebruikt om het systeem indien nodig uit te breiden. Het kan zelfs worden aangesloten op het Panasonic KX-NS1000-systeem om een oplossing te creëren voor kleine, middelgrote en grote bedrijven.
Callcenteroplossing
De KX-NS700 kan de behoeften van supervisors in callcenters ondersteunen d.m.v. aankondigingen dat iemand in de wacht wordt gezet, live statusbewaking, activiteitenrapporten, automatische opname van gesprekken en NAS (Network Attached Storage).
Geavanceerde, uitgebreide functies
Het systeem is met uitbreidingseenheden uit te breiden van 6 tot 288 toestellen. Het is ook een geïntegreerd communicatiesysteem met IP-eigenschappen zoals mobiel koppelen, geïntegreerde voicemail en e-mail, instant messaging (chat) en informatie over aanwezigheid.

Eenvoudigere installatie en onderhoud
Dankzij een ingebouwde webserver kan tijdens de installatie alles worden geprogrammeerd wat betrekking heeft op functies als PBX en VM. Het systeem kan zelfs op afstand worden geprogrammeerd.

Bewezen oplossingen voor een groot aantal sectoren.

Horeca

Om klanten in de horecasector uitstekende service te kunnen bieden, moeten uw medewerkers worden ondersteund door effectieve en altijd beschikbare communicatietechnologie. De KX-NS700 is dat allebei. Dankzij uitgebreid systeembeheer, pc-integratie en de flexibiliteit om overal in uw bedrijf mobiele communicatie te bieden, kunt u efficiënter dan ooit tevoren werken en worden uw klanten zo passend en comfortabel mogelijk geholpen.

 

Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg is consequente, duidelijke communicatie van kritiek belang. De KX-NS700 is een oplossing waarmee uw medewerkers over eenvoudig te gebruiken technologie beschikken en voortdurend in contact staan met andere teamleden en patiënten of bewoners, waar ze ook zijn. Net zo waardevol is de mogelijkheid tot integratie met uw bestaande zorgtoepassingen, zoals noodoproepsystemen.

 

Kantooromgeving

De KX-NS700 is een perfecte ondersteuning voor kantoorfuncties binnen het hele bedrijf, waarin mobiele telefonie, bureautelefoons en uitgebreid configureerbare voicemailsystemen zijn geïntegreerd. Medewerkers staan zo altijd met elkaar in contact, waar ze ook werken. Samen zorgen ze voor een betere functionaliteit, lagere kosten, een eenvoudigere administratie en betere klantenservice.