Managed Services

In hoeverre wilt u zorgeloos ICT beheer? Aan u de keuze.

Zekerheid en betrouwbaarheid

Managed Services omvat het uitbesteden van het dagelijks IT-beheer als strategie om een hogere efficiëntie en lagere kosten na te streven.

Bij Excis Services zijn wij gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van KMO’s op vlak van IT. Net zoals bij grotere bedrijven, is het voor KMO’s uiterst belangrijk dat de IT infrastructuur betrouwbaar is! Geen halve oplossingen zonder ondersteuning of documentatie, geen knip- en plakwerk van systemen. Wij bewijzen dag in dag uit, dat het ook anders kan.

 Excis Services beschikt over goed opgeleide professionals, met een grondige kennis van uiteenlopende vakdomeinen. Dagelijks zetten zij zich in om uw medewerkers via telefonische, remote en onsite support, te ondersteunen.

Efficiënt en kostenverlagend

De basis van elke samenwerking is het Service Level Agreement (SLA), waarin alle serviceafspraken op papier worden gezet

Hoeveel kost uw IT u eigenlijk? Een lijst met investeringen en interventies hebt u snel opgesteld. Maar vergeet de verborgen kosten niet: verloren tijd door het uitvallen van IT of de tijd die interne medewerkers verspillen bij het oplossen van problemen. Managed Services werkt efficiënt en kostenverlagend.

Beschikbaarheid van de IT-infrastructuur is essentieel voor het functioneren van uw organisatie. Zonder IT zijn bedrijven vaak technisch werkloos. Een pro-actieve benadering door een team van specialisten is daarom geen overbodige luxe!

Realtime Monitoring

Uw ganse serverpark en infrastructuur wordt in kaart gebracht én gemonitord. Zo kunnen we nakende bottlenecks identificeren, garanties die vervallen, maar ook melden vele systemen proactief dat geheugen, temperatuur, workload, over limieten gaan of dreigen defect te gaan.

Deze mogelijke issues worden -in samenspraak met u- verholpen nog voor er iets mis loopt.

24/7/365 ondersteuning

ICT is vandaag het kloppend hart van uw onderneming. Als orders mislukken, facturen niet uitgestuurd kunnen worden, mails niet toekomen noch verzonden worden, dossiers niet te bereiken zijn, gegevens te grabbel liggen… is dat steeds een ramp. Geen zorgen: een back-up mislukt op Kerstavond? Een servercrash ‘s zondags om 3u ‘s nachts? Geen probleem.

Met harde garanties op vlak van reactietijden bieden we u ongekende gemoedsrust.

Huur een IT-expert

We kunnen uw IT personeel bijstaan bij grote projecten of tijdelijk vervangen. Uw eigen IT beheerder weet en kan veel, maar zijn tijd is beperkt kan zich onmogelijk op alle vlakken tot expert uitroepen.

Wij kunnen collega’s inschakelen die tot op de allerhoogste niveaus gecertificeerd zijn voor specifieke uitdagingen als security, virtualisatie, … met jaren ervaring bij honderden gevarieerde omgevingen.