Het succes van uw SharePoint staat of valt bij de eindgebruikers

De ware kracht van eender welke oplossing kan niet benut worden totdat er een gezonde hoeveelheid gebruikersparticipatie en samenwerking is. Een SharePoint portaalsite zonder actieve gebruikers is een mislukking. Een SharePoint training biedt de beste resultaten om vertrouwd te raken met de technologie en is dan ook, zo blijkt uit een onderzoek van AIIM, een noodzaak.

SharePoint trainingen

De SharePoint trainingen van Excis Services zijn erop gericht om de samenwerking tussen al uw medewerkers, over verschillende afdelingen heen, beter te laten verlopen. We bekijken onder andere hoe recurrente taken geautomatiseerd kunnen worden, op welke manier informatie efficiënt gedeeld kan worden, hoe medewerkers mobiel kunnen werken en hoe data snel geanalyseerd kan worden. Allemaal zaken die voor uw organisatie een enorme tijdswinst betekenen.

Excis Services levert zowel standaard Microsoft SharePoint trainingen alsook op maat gemaakte ad-hoc SharePoint trainingen, gebaseerd op uw specifieke behoeften en die van uw medewerkers. Aangezien elke onderneming zijn eigen specifieke karakter heeft is elke SharePoint cursus dan ook uniek en behandelt de elementen die voor u en uw team van toepassing zijn. We bekijken steeds de huidige structuren en technologieën en bekijken samen met u hoe u deze door middel van een SharePoint integratie vlotter kan laten verlopen.

Werkt u met een oudere versie? Ook dan kunnen wij u een gepaste SharePoint training bieden.

Voordelen

Onze SharePoint trainingen richten zich op praktische zaken die voor uw organisatie een enorme tijdswinst betekenen:

  • Hoe kunnen recurrente taken geautomatiseerd worden?
  • Hoe kan informatie efficiënter gedeeld worden?
  • Hoe kunnen medewerkers ook mobiel werken?
  • Hoe kan data snel geanalyseerd worden?

Een vraag over de SharePoint training?

Neem contact op via het nummer 03/663.46.56, e-mail info@excis.be of het contactformulier