Kosten besparen en toegankelijkheid verhogen met Cloud oplossingen.

Excis biedt als vertrouwde partner verschillende cloud oplossingen aan, zoals Microsoft Office 365, Azure, cloud backup en cloud hosting.

Wat is Cloud?

Cloudservices zijn eigenlijk gewoon webservices die buiten uw organisatie worden gehost. Uw IT-infrastructuur bevindt zich buiten het bedrijfsgebouw en wordt onderhouden door een derde partij. Uw informatie bevindt zich nu online of “in de cloud” en is overal en altijd toegankelijk:

  • Uw desktopomgeving is altijd beschikbaar en up-to-date.
  • U beschikt steeds over uw eigen data, applicaties, documenten, e-mails, etc.
  • U hoeft zich geen zorgen meer te maken over back-ups, antivirus-programma’s, spam, support, updates, etc.

Waarom Cloud services?

De Cloud biedt bedrijven en organisaties unieke opportuniteiten om snel te schakelen en te groeien . Wat voor vele bedrijven anders een zware of niet-haalbare investering vergt in technologie en expertise, wordt dankzij de Cloud als een betaalbare en betrouwbare dienst beschikbaar. Transformeer uw business met een performante, schaalbare en hyperbeveiligde IT-infrastructuur in de Cloud en gespecialiseerde en proactieve managed services aan een voorspelbare kost per maand.

CLOUD SERVERS OP MAAT VAN UW KMO

Nooit meer tobben over beperkte interne servers. Verhuis uw applicatie naar de ongelimiteerde Cloud van Excis.

Laat uw kmo werken in de cloud

De tijden veranderen. Vroeger zeulde u uw paperassen overal met u mee.
Toen kwamen nieuwe, digitale opslagmogelijkheden. Met onze diensten hoeft u zelfs niet meer rond te hossen met een usb-stick, want met Excis kunt u overal en vanop eender welk toestel werken in de Cloud.

Excis staat voor gepersonaliseerde Cloud hosting. Wij analyseren uw project of IT-infrastructuur en werken samen met uw team aan een cloudoplossing op maat van uw KMO. Veilig, betrouwbaar, performant. Daar kunt u van aan.