Hoewel camerabewaking meer dan ooit een noodzaak wordt voor moderne bedrijven, zijn standaardformules een verloren investering. Aangepaste camerabewaking van Excis Services houdt rekening met een waaier aan individuele factoren en resulteert in een performant systeem op maat van uw risico’s.

Een voorafgaande studie houdt onder andere rekening met de primaire, maar ook secundaire toegangswegen tot uw gebouwen, de oriëntatie van de gebouwen, de kritieke punten die meer aandacht vergen en het soort informatie die de camera’s moeten capteren.
Camera’s met intelligente software onderscheiden belangrijke informatie (zoals mensen, wagens…) van onbelangrijke bewegingen (zoals een licht dat wordt geactiveerd, wind, regen…). Efficiënt detecteren van objecten (en het voorkomen van valse detecties) kan ook met thermische camera’s, videoanalyse en geavanceerde algoritmes. We hebben ervaring met elk type camera en adviseren het juiste type op de juiste plaats, afhankelijk van het gewenste resultaat en budget. In bepaalde situaties moet een camera opvallen; in andere dan weer niet.
We hechten dan ook bijzonder belang aan de esthetische kwaliteit van de oplossing: een mooi geïntegreerd geheel dat uw comfort versterkt, in plaats van een ondoordachte implementatie die het uitzicht verzwakt.

Excis Services plaatst hoge resolutiecamera’s van Vivotek. Onze eigen IT-dienst installeert de daaraan gekoppelde opnamesystemen, die geschikt zijn voor het ultrasnel herbekijken van opgenomen beelden. Geen gezeur tussen verschillende partijen dus, maar één partner voor uw volledige beveiligingssysteem.

Beheer van op afstand: monitoring van het beveiligingssysteem via smartphone en/of tablet (iOS & Android)

360° screening

Nummerplaatanalyse

1 partner voor uw volledige integratie, zonder onderaanneming